Als het hangijzer verdwijnt.

scriptie

Wat een zoete tekst hè op die foto, maar ik ben ook lekker cheesy. De laatste maanden hing er een groot hangijzer boven m’n hoofd. Het hangijzer zijn naam was thesis. Deze thesis was qua niveau misschien niet eens een heel zwaar onderwerp maar mentaal, god allah jezus (excuses voor het taalgebruik).

Voor iedereen die mij heeft bijgestaan in de strijd der titaten, jullie verdienen een lintje en dikke zoenen. Want ik was zo nu en dan echt niet te genieten. Voor iedereen die denkt dat ik dus altijd happy kid ben.. You are so wrong. Ook ik ben af en toe, en toen der tijd wat vaker, echt een kleine blonde heks.

In juli dacht ik dat het allemaal wel weer kon en begon weer vol goede moed regelmatig te posten op m’n website, want dat world-domination gaat natuurlijk niet vanzelf. Regelmatig posten is meer bezoekers, is meer terugkerende bezoekers. Je snapt, wisselwerking en dat soort ellende.

Zoals ik al zij had ik een hangijzer boven m’n hoofd en wegens een herkansing van m’n thesis bleef dat hangijzer wat langer dan gehoopt hangen. Ondertussen startte ik met een baan (so grown up) en ging ik nog even tannen in Kroatië. Hangrijzer hing nog steeds boven m’n hoofd en hoofd was dan ook voller dan vol. Elke dag checkte ik even of er nog views waren hier, what a time to be alive, en trouwe fans als ik heb waren er elke dag bezoekers. Moet een drive zijn om weer wat te posten maar er kwam niets uit die vingers van mij. Hoofd vol en wie zit er nu te wachten op geouwehoer van mij?!

Toen verdween het hangijzer want m’n thesis HBO civiele techniek is GOEDGEKEURD, OLÉ. Niet te vroeg juichen ik ben nog niet afgestudeerd want er moet nog een toets worden gedaan maar dit is zo fijn. ECHT HEEL FIJN. En toen was er rust, fulltime werken en geen studie waar je elke dag wel even (vaak) aan denkt. Denk je, nou Es je gaat weer in de pen kruipen. Maar zoals ik al zei, wie zit er op geouwehoer van mij te wachten en vervolgens kwam er niets uit die handen van me. NIETS. Google Analytics laat toch echt zien dat er mensen op zitten te wachten maar goed doemdenken is de specialiteit van de vrouw. Dus ook dikke zoenen voor de terugkerende lezer, jullie zijn top.

Ondertussen wil ik zo veel en alles tegelijk, om cray cray van te worden. Dus schop onder je kont Es en voer weer wat uit want als je er zelf al niet meer in gelooft dan gelooft natuurlijk niemand erin. Dus word-domination, daar gaan we. Er gaan weer regelmatig stukjes online komen en nu for real. Met regelmaat bedoel ik wekelijks, verwacht nu niet dagelijks want ik heb een leven hierbuiten waar de rekeningen mee worden betaald maar zeker 1 á 2 per week. Ik ben geen YouTuber met duimpje omhoog en abonneren kan hieronder maar het delen van stukken die je leuk vind, vind ik leuk.

En nu hop m’n mandje in, want fulltime baan en je bent zowaar ineens een huismus.

X Esli

P.S. Er is een e-mailadres gekomen: esli@ebyesli.com. Dus voor contact met mij kun je dat e-mailadres gebruiken.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN