Life

Esli

2020

Liefdes, We staan weer aan de voet van een nieuw jaar. Niet alleen een nieuw jaar maar ook een nieuw decennium. Dit maakt qua leven

Lees meer...
Esli

Not feeling today.

Ik ben 23 en het leven brengt wat het brengt en daarom heb je eigenlijk vrij weinig in het leven in de hand. Het komt zoals het komt en ik wil altijd graag een koe in z’n kont kijken hoe ik dingen anders had moeten of kunnen doen. Maar dat is echt het stomst wat je kan doen want je kan er niets aan veranderen – het is zo gebeurd en je hebt bepaalde dingen gezegd en je hebt bepaalde dingen gedaan en je hebt bepaalde dingen gevoeld en dat is allemaal oké.
Maar tot je tot dat moment komt dat het allemaal oké is en alles gebeurd wat er gebeurd en dat dat ook helemaal priem is zijn k-dagen gewoon k. Ik heb bovenstaande inzichten dan allemaal wel maar dat voelt soms natuurlijk helemaal niet zo. Nogmaals k-dagen zijn gewoon k.

Lees meer...
Esli

Esli from the blog, back on it.

Hoe het eerste deel van 2018 neerwaarste spiraal stylo was, was tweede deel best wel een opwaartse stylo. Terugkijkend kan ik zeggen dat het best wel lekker ging met horten en stoten. Ik heb dit half jaar ook meer dan eens de bodem van de oceaan aangetikt maar een mens moet weten hoe het daar beneden is.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN