LOVE

Esli

Dateleed dat een avond stappen heet

Na drie wijn of bier bereiken we allemaal wel eens een punt dat elke man op Ryan Reynolds lijkt en elke vrouw op Doutzen Kroes. Die momenten zijn verkeerd. Heel verkeerd. Dus of drink niet meer of bereik dit punt gewoon niet. Buiten dat elk -mens dan ineens aantrekkelijk is, krijg je vaak ook het idee om bepaalde personen in je WhatsApp lijst te gaan WhatsAppen. Echt alcohol why?!

Lees meer...
Esli

Dateleed dat Hater heet

Met alle liefde die ik in mij heb test ik alle datings-apps af. Geheel onsuccesvol, dat dan weer wel. Dit heeft overigens niets met Valentijnsdag te maken, daar heb ik namelijk een hekel aan. Kun je hier terug lezen. Er is dus een nieuwe dating-app op de markt. Naja, nieuw voor mij. Genaamd: Hater. Hier worden de worden potentiele matches gebaseerd op dingen die jij haat.

Lees meer...
Esli

Dateleed dat Tinder Social heet

Over Tinder heb ik me al eens vol over laten gaan maar Tinder breid uit. Er zijn nieuwe functies en het is om te gieren. De functie heet Tinder Social. Je kunt met je favo personen in een groep gaan en dan andere groepen gaan swipen. Dus een beetje sharing is caring. Het is nu nog meer koehandel dan dat het al was. Jullie dachten dat Tinder dateleed was dan heb je nog niet op Tinder Social gezeten.

Lees meer...
Esli

Dateleed dat valentijn heet

Ik ben dus niet zo dol het commerciële Valentijn. Wat zeg ik, ik heb er een hekel aan. Godsgruwelijke hekel. Geef mij op een willekeurige andere dag een mooie roos, een begonia, een kaart, chocola, een vuurpijl of weet ik veel wat and you’re my man. Maar gewoon liever niet op Valentijnsdag. Ik heb er gewoon niets mee.

Lees meer...
Esli

Dateleed dat tinder heet

Ik vind het persoonlijk altijd vreemd als ik hoor dat er twee menspersonen zijn die een relatie hebben via Tinder. No offence maar ik kan het me gewoon niet voorstellen. Ik bedoel dat het voor een potje seksthing of seks wordt gebruikt. Ja, seks. Kan ik me allemaal nog voorstellen. Bedoel, hoe gemakkelijk kan het zijn. Je hebt een match, je laat je intenties weten. En dan 9 van de 10 keer hoppa raak. Sommigen zetten deze intenties zelfs in hun ‘profiel’. Zelfs als je zin hebt in een trio kan je, je hart ophalen. Het is schijnbaar dus allemaal mogelijk op Tinder.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN