Dateleed dat Hater heet

Met alle liefde die ik in mij heb test ik alle datings-apps af. Geheel onsuccesvol, dat dan weer wel. Dit heeft overigens niets met Valentijnsdag te maken, daar heb ik namelijk een hekel aan. Kun je hier terug lezen. Er is dus een nieuwe dating-app op de markt. Naja, nieuw voor mij. Genaamd: Hater. Hier worden de worden potentiele matches gebaseerd op dingen die jij haat.

Je potentiele matches worden dus al iets uitgedund. Jij krijgt onderwerpen die je moet marken met heel leuk, leuk, minder leuk en haten. Je krijgt een twintigtal verplichte onderwerpen/stellingen en daarna kan je ervoor kiezen om nog meer onderwerpen te marken en als je een antwoord niet weet dan kun je dat onderwerp skippen. Dan komt het, de app gaat jouw gehate onderwerpen progressen. Dan, ploep, ga je naar een ander scherm. Hier komen allemaal mannen die je naar links en rechts kan swipen. En mensen kinderen, ik kreeg alle mannen die op deze app zaten in beeld. Van een jaar of 17 tot een jaar of 50. Ik ken m’n grenzen.

Ik begon bijna al te huilen toen ik de instellingen ontdekte die je kunt aanpassen. Dus nu zijn er alleen mannen in mijn leeftijdscategorie. De baby’s en de oldies zijn eruit gefilterd, wel prettig. En god er zitten hier wel knappe boys op. Het is wel ff zoeken hoor want er zit ook het type bij die vast heel lief is maar niet vooraan in de loterij heeft gestaan. Niets mis mee, maar op een datingapp gaat het toch om de looks. Vleeskeuring to the max vrienden.

Ik krijg alleen geen matches bij de mannen die ik super hot vind, gewoon nul. Noem ik toch wel jammer. Ik zou niet optimaal testen als ik geen matches had. Dus heb ik gewoon random mensen naar rechts gaan swipen en het toeval wil: ik heb twee matches. TWEE. For god sake, ik kan door met m’n leven.

Er zijn nu een paar opties want Ik heb toch echt m’n meest voordeligste foto’s geplaatst.

Ik haat dingen die mensen a-relaxed vinden.

Ik kom niet door de vleeskleuring heen. #FML #vissennaarcomplimenten

Er zitten heel weinig mensen actief op Hater. Laten we hier vanuit gaan omdat het nog maar een vrij nieuwe app is.

Wat een opties zijn er toch. Maar omdat ik toch een paar matches heb, vervolg ik mijn verhaal met het vervolgproces. Overigens heten het hier geen matches maar ‘Anyone who doesn’t hate you.’ Boost voor je zelfvertrouwen weet je wel. Dan kan je gaan chatten en een Hate-kaart gaan versturen. Ik ben dus nu in afwachting van reactie op de Hate-card: ‘Beyoncé is a girl’s best friend’. Gesprek is zo wel gelijk geopend en het ijs is gebroken. Al denk ik dat je snel klaar bent met zo’n gesprek. Beetje Tinder-stylo, 3 zinnen uitwisselen en weer door met de volgende. Of dat denk ik, want ik ben nog in afwachting van een reactie. I’ll keep you posted.

Maar dan nu de conclusie van de Hater test. Ik denk niet dat dit een groot succes gaat worden al is het idee wel leuk. Mochten en er nog spannende updates komen. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van mijn spannende date-app leven.

Ben jij na het lezen van dit verhaal nu helemaal overtuigd van het succes van Hater of gewoon benieuwd, kun je de app altijd downloaden via deze link voor Android en deze voor Apple.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN