Ford Ka glijdend uit de bocht op de N240

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”3″ content_align=”center” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”0″ class=”” id=””]Love & Life[/fusion_title][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”1″ content_align=”center” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Ford Ka uit de bocht[/fusion_title][fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”10px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/fusion_imageframe][fusion_text]Och mensen, wat heb ik jullie allemaal even in de steek gelaten. Snap dat jullie ondertussen weer met smart aan het wachten zijn op nieuwe blog en ben sinds vandaag officieel weer back on track. Afgelopen weken waren hectisch en druk. Maar de vraag waar ik de afgelopen drie weken was heb ik nog niet geantwoord. En omdat ik jullie op de hoogte houdt van al mijn belevenissen zal ik daar antwoord op geven. Wel zo eerlijk dacht ik zo. Ik ging namelijk ff in de slip op de N240. Beetje net als Max Verstappen, check het hier maar even hoe dat ging.

Ik had een race dag door het nostalgische Noord-Holland. (Ik gebruikte het woord druk niet, APPALAUS.) ’s Morgens vertrok ik naar Den Helder, daarna zou ik ff naar Amsterdam scheuren om vervolgens weer naar Heerhugowaard te gaan want m’n fysio vond dat ik zo voor het weekend nog ff aan de sport moest en daarna naar Alkmaar voor afstudeerkring want dat stond ook voor de deur. No worries, ik ben begonnen met afstuderen vandaar dat er stond, stond. Ik voelde de paniek bij jullie hoor. Afijn, ik ben niet verder dan deel twee gekomen. Bij hectometerpaaltje 3.30 aan de N240 ging de hele dag in duigen. Ik kwam niet meer in Amsterdam en de Fysio heb ik afgebeld. Ben nog wel even naar school geweest.[/fusion_text][fusion_text]Maar belangrijker hoe de f raakte je in de slip. Het was drie weken terug dus erg koud, nu overigens weer, en het wegdek op de N240 was bevroren. De provincie had deze vrieskou even gemist dus er was nada noppes gestrooid. De bandjes gingen een beetje wiebelen. Es raakte in paniek. Keek opzij en ziet een auto in de greppel liggen. Trapt dus maar op de rem. Knalt tegen de vangrail aan met 50 à 60 km/uur en glijdt naar de andere kant van de weg. Koekeloert nog ff een auto in die met 70 km/uur op me af komt en me heeft ontweken.

Auto had dus op wonderbaarlijke wijze alleen wat schrammen en twee kapotte velgen. Ik kan nu cool doen van hè dikke priem door met m’n mooie libi maar dat ging toch ff minder soepel dan ik wilde. Denk daarom dat Formule 1 rijden dus niet m’n ding zou zijn. Ik kreeg last van m’n nek en hoofdpijn. (Zou het trainingsregime van MadMax misschien de key zijn tegen de nekpijn als je in de slip raakt?)

Vervolgens kreeg Es van M. te horen dat de vangrail die haar op de weg hield er pas een week stond en dat er die dag in totaal wel 6 auto’s vanaf zijn geknald op dat punt. In het weekend die hierop volgde marathonnetje slapen gedaan. Ging toch nog even stiekem naar de kroeg maar ben zowaar voor sluit naar huis gegaan. De week die daarop volgde was ik uit m’n hum. Moe, concentratie van een goudvis. Kortom, de schrik zat er flink in.

[/fusion_text][fusion_text]Drie weken later. De velgen zijn gemaakt, doet m’n hoofd weer wat het moet doen en is de nek nog steeds niet helemaal in orde. Je maakt dus toch een beste knal tegen een vangrail aan. Er is een claim ingediend bij de provincie. De schrik tijdens het autorijden is nog in volle glorie aanwezig. Gister dat het had gesneeuwd ben ik lekker met de fiets op pad geweest want toch niet zo dapper. Maar… vandaag toen ik weer naar Breda moest heb ik de auto weer gepakt EN IK LEEF NOG.

Jullie zijn weer op de hoogte en kunnen weer rustig door met jullie leven. Denk je nu na dit stuk, die Es heeft dringend een slipcursus nodig. Dat mag natuurlijk, mail dan even naar eslivanwesterop@live.nl. Dan prikken we een datum. Kom ik geen tweede keer in paniek in de slip.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN