Food & Drinks

gember-shot
Esli

Review: Gember shot

Na alle leuke reacties op de review van bleekselderij sap dacht ik laat ik nog eens zo’n health trend uitproberen. Deze keer heb ik mij

Lees meer...
Esli

Hangover cures

Afijn, katers zijn niet zo much fun. Het is gewoon even huilen en hopen dat het over gaat. Tuurlijk had je iets minder kunnen drinken, dat was namelijk waar het mis ging. Maar je moet een koe ook niet in z’n kont kijken dus laten we niet analyseren waar het mis ging maar hoe je er het snelst vanaf komt.

Lees meer...
Esli

Kermis Heiloo

Vorig jaar rond deze tijd deed ik me ook uit de doeken over de Kermis en waarom dat nou zo leuk is . Grote mensen kermis wel te verstaan. Heb je dat stuk gemist?!

Lees meer...
Esli

Diëten

Ik ben dus lid van zo’n dieet-pagina ‘koolhydraat-arm/beperkt/whatever’. Ik moest ook weer eens aan de lijn en dit leek me wel iets. Ik zag op de pagina geweldige scores omhoog komen -10, -20, -30 kilo.

Lees meer...
Esli

Hangry

Om de paar uur moet ik eten. Zeker één keer in de 5 uur maar liever vaker. Eet ik niet binnen dit tijdsbestek dan kan ik echt hangry worden. Hangry is een emotionele en psychologische reactie op honger. Kortom je wordt onuitstaanbaar van de honger.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN