ABOUT ESLI

Wéér een blog, ja inderdaad, wéér een blog. Maar wel E by Esli. Die wil je niet missen en wil je dat wel dan staat er bovenaan je scherm een mooi kruisje. Deze site komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen, regelmatig werd mij gevraagd of ik niet iets meer kon gaan schrijven dus dáárom wéér een blog. 

Wie?
Maar wie zit er achter E by Esli – u raadt het al; Esli. Ik zit in mijn twintiger jaren en ik ben afgestudeerd aan de hogeschool in civiele techniek. Helaas niet in Nederlands, dus je zult vast en zeker grammaticaal wat onjuistheden tegenkomen, laat dat ook zeker weten. 

Tegenwoordig werk ik als civiel adviseur, geef ik training in zwemmen, help ik wat mensen met wiskunde, doe ik graag een dansje, dol op gezelligheid, net zo dol op alleen zijn en ben ik net als heel bijna de hele wereld dol op lekker eten en reizen. Daarbij schrijf ik dus graag, online en offline, niet alles hoeft online. Een druk bestaan, wat ik niet anders zou willen zien, maar als je snel overprikkeld of onderprikkeld bent a.k.a. HPS’er dan kan dat de nodige uitdagingen geven.

What to expect?
Op E by Esli verschijnt echt van alles en nog wat – over hoe leuk of kut het leven kan zijn. Ik maak het niet mooier dan het is. Ik deel hoe ik omga met HSP en hoe ik goed voor mezelf blijf zorgen.  Want jongens en meiden, dat is echt heel belangrijk. Ja, ik krijg er zelf ook kippenvel van.

Maar ook minder zweverige content zoals – mijn tips voor de leukste vakanties en wat ik leuk en niet leuk vind aan vakanties. De nieuwste fashion- en healthtrends en wat ik daar van vind. Kortom een hoop van mijn hersenspinsels en probeer daar door middel van de categorieën in het menu daar wat orde in te scheppen. 

Ik deel graag. Ik ben namelijk van mening dat je met delen kunt vermenigvuldigen.

Wil je contact? Klik dan hier.

Quote of the week

BEST GELEZEN