2020

Liefdes,

We staan weer aan de voet van een nieuw jaar. Niet alleen een nieuw jaar maar ook een nieuw decennium. Dit maakt qua leven natuurlijk helemaal niets uit want deze dag in het nieuwe jaar is eigenlijk net zoals deze dag een jaar geleden. Je bent alleen een jaar ouder, wijzer en God mag weten wat.

Ik hoop en wens voor je dat het deze januari niet nodig is om met een schone lei te beginnen. Dat het een januari is waar je door kan gaan met alle mooie dingen waar je al mee gestart was. Maar ook dat je mooie herinneringen gaat maken. Dat je doorgaat met groeien als persoon. Dat alle puzzelstukjes misschien iets meer op z’n plek gaan vallen dit jaar. Vast niet allemaal want je hebt nog een hoop jaren te leven en zou saai zijn als ze allemaal op hun plek vielen.

Dit jaar zal vast ook de nodige tegenslagen kennen. Want wat is een leven met alleen hoogtepunten? Je zou de hoogtepunten niet doorhebben want de dieptepunten maken juist dat je de hoogtepunten herkent. Ik hoop dan ook als er tegenslagen zijn dat je weet dat er ooit weer een hoogtepunt zal volgen. Maar ik hoop ook dat als er dan een hoogtepunt is dat je hem herkent.

Geniet komend jaar van alles wat er op je pad komt ennn is het pad niet het pad wat je wilt bewandelen weet dan dat een verandering maar één stap van je verwijderd is. Stap voor stap.

Als laatste – zorg goed voor jezelf.

X

Es

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een antwoord

Quote of the week

BEST GELEZEN