Esli

Dateleed dat tinder heet

Ik vind het persoonlijk altijd vreemd als ik hoor dat er twee menspersonen zijn die een relatie hebben via Tinder. No offence maar ik kan het me gewoon niet voorstellen. Ik bedoel dat het voor een potje seksthing of seks wordt gebruikt. Ja, seks. Kan ik me allemaal nog voorstellen. Bedoel, hoe gemakkelijk kan het zijn. Je hebt een match, je laat je intenties weten. En dan 9 van de 10 keer hoppa raak. Sommigen zetten deze intenties zelfs in hun ‘profiel’. Zelfs als je zin hebt in een trio kan je, je hart ophalen. Het is schijnbaar dus allemaal mogelijk op Tinder.

Lees meer...
Esli

Dear stress let’s break-up

Vier weken per jaar overweeg ik serieus om achter de kassa bij de McDonald’s te gaan, huisvrouw te worden met een elftal aan kinderen en de hele dag taart te bakken of misschien word ik wel gewoon golddigger en wordt mijn hobby geld uitgeven van een ander en kan die f*cking carrière me echt gestolen worden.

Lees meer...
Esli

Comparison is the thief of joy

‘Mijn zoon gaat máár VMBO doen’ en ‘mijn dochter heeft VMBO advies gekregen maar kan echt veel beter’. Opmerkingen die we zelf hebben gemaakt of die we vaak horen om ons heen. Nu was ik, ik ga even opscheppen over mezelf, gezegend met een citoscore van 550. (Dit is dus vet mega gymnasium hoog) Dit was overigens een verrassing voor zowel mijn meester, mijn moeder als mijzelf. Ik herinner mij nog de woorden: ‘Mam, dit kan niet waar zijn hoor…’ gevolgd door mijn moeder die zei: ‘Nee Es, kijk je wel goed?’. Bij terugkomst op school: ‘Ja Esli, wat een verrassing hè!’. Des al niet te min bleef mijn advies gewoon HAVO want ik was ook maar wat dol op ouwehoeren en leuke dingen doen.

Lees meer...
Esli

In 5 years

Zo. Kater. Vijf uur slaap. (Ja heb je hem, 5 uur, 5 jaar, HA-HA.. Oké, nee stom) Goedemiddag. Fris voel ik me verre van. Maar dan houden me die over vijf jaar echt wel even op de been. Kan ik gewoon een beetje excited van worden. Verklaar me voor gek. Maar dat ben ik ook een beetje. Ik praat soms ook in mezelf enzo… Goed, ik dwaal af en ga te veel confessions doen.

Lees meer...
Esli

A girl in a mens world

Ben ik net zo goed? Word ik anders behandeld? Is m’n beoordeling wel goed of is het omdat ik een meisje ben? Vragen die dagelijks door mijn hoofd spoken en altijd onbeantwoord zullen blijven. Tuurlijk wel eens een grapje hier, van ‘oh dat krijg je wel voor elkaar, alleen even met je ogen knipperen’ maar verder dan dat komt het eigenlijk nooit. Toch blijven die vragen altijd maar in je hoofd spoken… Waarom? Dat mag Joost weten.

Lees meer...
Esli

Hope is the only thing stronger than fear

Een dag waar je als kleine gup altijd naar hebt uitgekeken en die in je hoofd toch een sprookje was. Waar alles zou gaan verlopen volgens het boekje en niemand pijn kreeg. Totdat deze dag aanbrak dacht ik er zo over en niet anders. Ik wist natuurlijk dat het nooit zo mooi kon worden maar hopen deed ik het.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN