In 5 years

Zo. Kater. Vijf uur slaap. (Ja heb je hem, 5 uur, 5 jaar, HA-HA.. Oké, nee stom) Goedemiddag. Fris voel ik me verre van. Maar dan houden me die over vijf jaar echt wel even op de been. Kan ik gewoon een beetje excited van worden. Verklaar me voor gek. Maar dat ben ik ook een beetje. Ik praat soms ook in mezelf enzo… Goed, ik dwaal af en ga te veel confessions doen.

In vijf jaar ben ik nu afgestudeerd en ben ik volwassen voor het ECHIE! Over vijf jaar wil ik mijn eigen huis hebben gekocht. OMG, KOPEN. WHAAH. Ik krijg er bijna een lachbui van. Ik. Kopen. In mijn eigen huis zit dan ook mijn eigen inloopkast. Oh en dan ben ik bijna vergeten dat ik dus over vijf jaar een vaste baan heb waarmee ik fantastische dingen ga beleven. En over vijf jaar heb ik finally mijn Christian Louboutins (Misschien als de zaken erg goed gaan heb ik zelf al meer dan één paar, lees 3 paar en misschien ook nog een paar van Sophia Webster.. *die zijn gewoon zo leuk*). Ik zou het ook wel leuk vinden als ik een vreselijk leuke vent aan mijn zijde heb. Weetje wel van gezellig met die leuke vent in dat leuke huis wat ik dus gekocht heb. Op vrijdagmiddag gezellig met die leuke vriendinnen die ik al heel lang heb in de tuin weer aan een glaassie wijn lurken. (Uit van die leuke mooie grote glazen) Want bij dat mooie huis zit natuurlijk een mooie tuin.  Afijn you feel me.

Het ziet er allemaal best goed zo, moet alleen nog ‘ff’ lukken maar dat is een klein detail.  Het liefst was ik al vijf jaar verder. Maar goed Es, laten we niet in die droomwereld leven. Want so far so good maar je zit in ieder geval nog twee jaar op school. Ben je drie keer per week met een glas, of twee wijn in de kroeg te vinden en zijn die Christian Louboutins echt nog heel ver weg. Vooral eind van de maand. Of halverwege de maand eigenlijk al. Haalt niet weg dat ik alvast mijn best doe stappen richting de grote boze mensen wereld te doen.

Bij de grote mensen wereld hoort natuurlijk geen zaterdagbaantje, daar hoort een heuse serieuze job bij. Nu heb ik bij mijn zaterdagbaantje drie jaar onwijs leuk en gezellig gewerkt en was het altijd leuk. Nu werk ik naast mijn zaterdagbaantje ook bij mijn oude stagebedrijf waar ik mag blijven. (LUCKY ME) Dus dat zaterdagbaantje is nu niet meer zo heel erg nodig om de drie keer per week met een wijntje in mijn hand te kunnen bekostigen. Ik heb namelijk nu toch wel die eerste stappen richting die heuse serieuze job gedaan. (Of wat dat dan ook mag inhouden) En heb ik vandaag ontslag genomen. JE-ZUS, dat gaat dus ook niet tot mijn hobby’s behoren. Dus de eerste stappen van mijn vijf jaren plan zijn gedaan. Voor mij beginnen de vrije weekenden en sta ik aan de het begin van weer een nieuw avontuur. LEUK.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN