Dateleed dat tinder heet

Ik vind het persoonlijk altijd vreemd als ik hoor dat er twee menspersonen zijn die een relatie hebben via Tinder. No offence maar ik kan het me gewoon niet voorstellen. Ik bedoel dat het voor een potje seksthing of seks wordt gebruikt. Ja, seks. Kan ik me allemaal nog voorstellen. Bedoel, hoe gemakkelijk kan het zijn. Je hebt een match, je laat je intenties weten. En dan 9 van de 10 keer hoppa raak. Sommigen zetten deze intenties zelfs in hun ‘profiel’. Zelfs als je zin hebt in een trio kan je, je hart ophalen. Het is schijnbaar dus allemaal mogelijk op Tinder.

Schijnt Es? Ben je zelf niet volop aan het Tinderen dan? Nou, ja. Nee, ja, nee, ja. Als ik me dus stierlijk verveel denk ik, nou laten we weer eens een poging wagen. Kijken of er op het wereld wijde web leukere mannen zijn dan de mannen waar ik mee sta te dansen in de kroeg. Vol goede moed maak ik weer wijn herintrede. Ik log weer in, er komen weer een stuk of wat foto’s tevoorschijn en de grote vleeskeuring kan beginnen.

Ik zal dan wel gelijk bekennen dat ik waarschijnlijk met de verkeerde intentie begin door m’n vinger boven het grote kruis te laten hangen. Je vindt deze manspersoon dus niet aantrekkelijk. Want hierdoor ben ik soms ook te fanatiek en mis ik dus enorme hunks. Ja, dat is één keer gebeurd en kan je niet meer terug. Jammer dan, gemiste kans. Maar dit geheel terzijde.

Mijn vinger hangt dus zoals ik net al vertelde standaard boven het kruisje. Nu zal ik wel heel kieskeurig zijn. Maar ik geef 98% een kruisje en ongeveer 2% een hartje. Deze 2% bestaat dus uit 1% bekende. Deze ontvangen het hartje omdat ik het vooral grappig vind dat ik ze ken. De andere 1 % bestaat uit een 0,5% die ik daadwerkelijk appetijtelijk vind en dan nog de 0,5% die ik per ongeluk een hartje geef. De rest krijgt dus het kruisje.

Maar dan heb je dus een man-mens een hartje gegeven. Je hebt een match en dan?! Wat dan… Wat zeg je tegen zo iemand. Ik heb dus berichtjes ontvangen van hoi schat (SCHAT, ik ken je niet eens!) tot aan je bent de mooiste vrouw van de hele wereld (Ik voel me gevleid, moet ik toegeven). Ik vind het dan al fijn dat zo man-mens de lead neemt want ik open dus op voorhand geen gesprek. Maar dan hoe the fuck reageer je op van die berichtjes. Bedoel is het dan de bedoeling dat ik terug reageer met ‘Hey lekkerding, hoe gaat het?’ of wat moet je?.

Maar goed laten we nu eens bedenken dat het gesprek op gang is gekomen. Waar ga je het over hebben. Je hebt elkaar niet op een geweldige karaokeavond ontmoet waar je nog even op kan terugblikken of op die mega leuke verjaardag waar je dus samen mega vino’s aan het klappen bent geweest en het de volgende dag kan hebben over hoe mega je kanter is. Dus hoe ga je in godesnaam een leuk gesprek hebben.

Ik geloof jullie allemaal dat dit goed mogelijk is, maar ik kan het mij dus echt niet voorstellen en de app is na een bezoek van een uur op mijn telefoon weer gedelete. Ik ga dit weekend wel weer de kroeg in!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Dit bericht heeft één reactie

  1. Hans

    Ik sluit mij volledig aan bij jou mening, ik ben een man, reageer op serieuze oproepen, (maar ook wel de ‘sex’ oproepen, volgens mij zijn er tekst schrijvers aan de gang die altijd wel een leuk antwoord hebben en je uitdagen om weer nieuwe credits te kopen. Het is de nieuwe vorm van de 06-sex nummers. er zit heel veel neb bij

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN