2021
Esli

2021

Ik hoop voor iedereen dat je in 2020 mooie herinneringen hebt gemaakt en je kunt terugkijken op een jaar waar je het beste van het hebt gemaakt. Beter dan je best kun je namelijk niet doen.

Lees meer...
Esli

Een woud van meningen

Die mening van anderen blijft lastig. In het leven anno 2020 is een mening of gedachtegang genoeg voer voor een ander om hierover een nog sterkere mening te hebben. Er is namelijk in dit jaar één onderwerp waar men niet over uitgepraat raakt.

Lees meer...
Esli

2020

Liefdes, We staan weer aan de voet van een nieuw jaar. Niet alleen een nieuw jaar maar ook een nieuw decennium. Dit maakt qua leven

Lees meer...
Esli

Not feeling today.

Ik ben 23 en het leven brengt wat het brengt en daarom heb je eigenlijk vrij weinig in het leven in de hand. Het komt zoals het komt en ik wil altijd graag een koe in z’n kont kijken hoe ik dingen anders had moeten of kunnen doen. Maar dat is echt het stomst wat je kan doen want je kan er niets aan veranderen – het is zo gebeurd en je hebt bepaalde dingen gezegd en je hebt bepaalde dingen gedaan en je hebt bepaalde dingen gevoeld en dat is allemaal oké.
Maar tot je tot dat moment komt dat het allemaal oké is en alles gebeurd wat er gebeurd en dat dat ook helemaal priem is zijn k-dagen gewoon k. Ik heb bovenstaande inzichten dan allemaal wel maar dat voelt soms natuurlijk helemaal niet zo. Nogmaals k-dagen zijn gewoon k.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN