Dateleed dat een avond stappen heet

Na drie wijn of bier bereiken we allemaal wel eens een punt dat elke man op Ryan Reynolds lijkt en elke vrouw op Doutzen Kroes. Die momenten zijn verkeerd. Heel verkeerd. Dus of drink niet meer of bereik dit punt gewoon niet. Buiten dat elk -mens dan ineens aantrekkelijk is, krijg je vaak ook het idee om bepaalde personen in je WhatsApp lijst te gaan WhatsAppen. Echt alcohol why?!

Dat elke man op Ryan Reynolds gaat lijken is dus eigenlijk al helemaal kut. Nu weet ik altijd nog wel smaak te houden na een bierbrouwerij aan bier of een wijngaard aan wijn, of… vind ik dan hè. (Bijna altijd hè, we maken allemaal fouten.) In het dagelijks leven ben ik al een flapuit en dit wordt naar mate de avond vordert alleen maar erger. ’s Morgens wordt je dan misschien niet wakker naast een Ryan Reynolds die geen Ryan Reynolds is maar wel met een hoofd waar herinneringen naar binnen stromen waarvan je denkt nee, dit heb je niet gezegd. NEE, NEE PLEASE NEE. Is ook niet alles.

Maar dan de telefoon. Ik kan hem beter gewoon niet meenemen want rare dingen die je in de kroeg zegt blijven in de kroeg. Maar dingen die je op WhatsApp stuurt blijven in je telefoon. Zo word je dan wel af en toe wakker met dat gevoel van ik open m’n telefoon gewoon nooit meer. Ik doe het gewoon niet. Ik ga hem weggooien. Ik wil niet weten wat er is gestuurd. En ik wil al helemaal niet weten WIE ik heb gewhatsappt. Want vet goed idee, laat ik al m’n hele contactlijst gaan berichten dat ik van ze houd. Oké, ik overdrijf graag. Maar jullie begrijpen wat ik bedoel.

Dan ben ik tevens wel altijd erg content met het feit dat ik autocorrectie aan heb staan dat maakt ’t allemaal net iets minder gênant. Heb je in ieder geval, voor zover autocorrect die correct, knappe Nederlandse zinnen geschreven. Aan de volgorde mankeert dan nog wel eens wat maar de woorden zijn gewoon normale woorden.

Maar voorkomen is altijd beter. Dus beter gewoon beter van niet, dus eerste stap is meestal dat je je telefoon op dat soort avonden weg doet. Ga er niet mee gooien, dan gaat ie stuk, is ook zo zonde. Het is voor alle partijen beter. Wel is het jammer dat je de volgende ochtend de foto’s mist. Want dat is wel een puntje, foto’s maken op avonden waar er net één te veel wordt gedronken zijn leuk. Ze blijven uiteraard in het privé album maar ze zijn leuk. Het gebeurd wel eens dat ik ze dezelfde avond al op het wereld wijde web stuur maar dat zijn ook dingen om af te raden.

Anyways, een avond stappen is dus eigenlijk één grote dateleed. Overigens wel heel gezellig. Dus vanavond ga ik de kroeg in waarschijnlijk met telefoon. Mocht je vanavond geen Whatsappje ontvangen: Love you all. <3

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN