Meet the new one.

Meet miss Ambrose, Ayla voor intimi. Zij gaat jullie zo nu en dan verblijden met wat leuke content (walgelijk woord trouwens). Ayla werkt in een tattooshop en is mega goed. Nu ben ik bevooroordeeld maar ik ben niet de enige die haar super goed vind. Maar ik hoor altijd verhalen en dingen uit de tattooshop waar ik soms al van m’n stoel val en ze me zit aan te kijken van Es, wat ben je toch een burgertrutje. Ik kan het ook niet ontkennen. Ik ben een burgertrutje in hart en nieren.

Ayla en ik gaan way back, al vriendinnen sinds ons dreumes bestaan. Waar ik toen nog poppetjes met streepjes tekende, tekende Ay al heuze mensen. Verschil moet er wezen. Ze is dus creatief en de uitvoering is ook nog mooi. Ik bedoel je kunt creatief zijn maar bij sommige (ik) is de uitvoering dan weer betreurend. Dat is wel wat overdreven maar je snapt, mij laat je geen tattoo bij je zetten. Of je moet echt gek zijn maar haar vertrouw je dat toe.

Jullie gaan snel van haar lezen en hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN