Life

Esli

De Kermis

Het is dus bijna kermis in Heiloo en daar begin ik toch mega veel zin in te krijgen. Maar even voor alle duidelijkheid ik heb het bij het hebben over de kermis over het ‘zuip-festijn’ en niet over de attracties. Dat hier geen onduidelijkheid over gaat bestaan want niet in heel Nederland kennen ze deze versie. Wij hebben geen carnaval, oké.

Lees meer...
Esli

Waarom ik de allerleukste zus heb

Mijn zus, mijn soulmate en mijn aller beste al voor 20 jaar en vandaag precies 3 maanden. Vandaag is dan ook nog is een keer haar 22ste verjaardag dus vandaar dit stukje. Bedoel moet wel een reden voor zijn en vandaag precies 3 maanden is ook zo’n onzin. Maar Valence is jarig en ik ben er niet. Dat word mij kwalijk genomen. Dus daarom even zo, zet ik er toch in het zonnetje en ze weet het niet eens.

Lees meer...
Esli

Hope is the only thing stronger than fear

Een dag waar je als kleine gup altijd naar hebt uitgekeken en die in je hoofd toch een sprookje was. Waar alles zou gaan verlopen volgens het boekje en niemand pijn kreeg. Totdat deze dag aanbrak dacht ik er zo over en niet anders. Ik wist natuurlijk dat het nooit zo mooi kon worden maar hopen deed ik het.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN