Life

Ayla Nieuwland

Meet Miss Ambrose

Miss Ambrose a.k.a. Ayla, that’s me! Jaja, nu hebben jullie ook met mij te dealen op E by Esli. Ik voel mij enorm vereerd dat Esli aan mij vroeg of ik ook verhalen/ervaringen wilde delen voor haar pagina, een soort insider voor de tattoo wereld.

Lees meer...
Esli

Meet the new one.

Zondag brandde ik al even los dat ik er weer helemaal ben en vaker en meer. Want wie wilt nu niet meer Esli op z’n beeldscherm… (Ok, kidding.) Dus er kan te veel Esli op je beeldscherm zijn en daar is dus wat op gevonden. Een nieuw gezicht op mijn blog. HOE F’in’ cool, een contributor op E by Esli.   Maar ik houd jullie in spanning want wie is dat nieuwe gezicht en wat heeft ze te vertellen.

Lees meer...
scriptie
Esli

Als het hangijzer verdwijnt.

Wat een zoete tekst hè op die foto, maar ik ben ook lekker cheesy. De laatste maanden hing er een groot hangijzer boven m’n hoofd. Het hangijzer zijn naam was thesis. Deze thesis was qua niveau misschien niet eens een heel zwaar onderwerp maar mentaal, god allah jezus (excuses voor het taalgebruik).

Lees meer...
Esli

Back on track bitchezzz

In mei liet ik al een video-bericht achter op m’n Facebookpagina dat ik tijdelijk even niet zou bloggen. Ik moest een scriptie inleveren wat mij tien jaar

Lees meer...
Esli

Een ode aan alle laatkomers.

Guilty as charged. Ik ben een echte laatkomer. Dus ja, ik ga het laatkomen voor alle laatkomers goedpraten. Dan weet je dat alvast. Nu zijn er natuurlijk ook momenten dat ik wel op tijd ben.

Lees meer...

Quote of the week

BEST GELEZEN