Review: Gember shot

Na alle leuke reacties op de review van bleekselderij sap dacht ik laat ik nog eens zo’n health trend uitproberen. Deze keer heb ik mij gewaagd aan een gember shot.Wat…

Lees verder Review: Gember shot

Review: Bleekselderij sap

Er is een nieuwe hype in de wereld en die hype heet bleekselderij sap of om het helemaal hip te houden – celery juice. In het Engels is alles ineens…

Lees verder Review: Bleekselderij sap

Hangover cures

Afijn, katers zijn niet zo much fun. Het is gewoon even huilen en hopen dat het over gaat. Tuurlijk had je iets minder kunnen drinken, dat was namelijk waar het mis ging. Maar je moet een koe ook niet in z’n kont kijken dus laten we niet analyseren waar het mis ging maar hoe je er het snelst vanaf komt.

Lees verder Hangover cures

Kermis Heiloo

Vorig jaar rond deze tijd deed ik me ook uit de doeken over de Kermis en waarom dat nou zo leuk is . Grote mensen kermis wel te verstaan. Heb je dat stuk gemist?!

Lees verder Kermis Heiloo

Diëten

Ik ben dus lid van zo’n dieet-pagina ‘koolhydraat-arm/beperkt/whatever’. Ik moest ook weer eens aan de lijn en dit leek me wel iets. Ik zag op de pagina geweldige scores omhoog komen -10, -20, -30 kilo.

Lees verder Diëten
Hangry
My beautiful picture

Hangry

Om de paar uur moet ik eten. Zeker één keer in de 5 uur maar liever vaker. Eet ik niet binnen dit tijdsbestek dan kan ik echt hangry worden. Hangry is een emotionele en psychologische reactie op honger. Kortom je wordt onuitstaanbaar van de honger.

Lees verder Hangry