Review: Bleekselderij sap

Er is een nieuwe hype in de wereld en die hype heet bleekselderij sap of om het helemaal hip te houden – celery juice. In het Engels is alles ineens een stuk hipper zo schijnt he. Nu ben ik niet vies van een hype en Doutzen deed het ook dus dacht ik, ik ga dat ook testen.

Wat heb je nodig:

  • Bos bleekselderij (voor 400 ml sap – dit schijnt volgens geleerden de hoeveelheid te zijn waar je lekker op gaat)
  • Een juicer – dit is een apparaat waar je groentes en fruit in z’n geheel in kan gooien en dan komt er sap uit.

Voordelen van bleekselderij sap:

  • Ontstekingsremmend;
  • Zeer ontgiftend;
  • Zuivert de bloedstroom;
  • Versterkt de botten. 

Na het lezen van bovenstaande was ik helemaal om – WAT EEN VOORDELEN. Wetenschappelijk allemaal niet maar bleekselderij is te gek voor de body dus laten we dit doen.

Nu vind ik bleekselderij sap in m’n salade of dippend in een dippie helemaal top dus hoe erg kan het sap zijn. Dus ik ging vol goede moed aan de gang. Je moet het op nuchtere maag drinken en eigenlijk vlak daarvoor klaarmaken. Ik ben alleen niet heel erg op gang ’s morgens dus heb het de avond ervoor gemaakt. De geur gaf me al niet heel veel goede moed maar soit.

Video afspelen

Zoals je kunt zien op bovenstaand filmpje vond ik het ontzettend lekker. Was het echt genieten. Ik heb het nog een dag geprobeerd. Na één slok was ik echt klaar. Ik vind het niet te hachelen en krijg het dan ook echt niet weg. Wat alle gezondheidsvoordelen ook mogen zijn, dit doe ik niet meer. 

Zonder deze sap hoop ik ook soort van gezond te blijven dus heb het sap door de gootsteen weggespoeld en hoop het nooit meer te zien.

X,

Es

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een antwoord

Quote of the week

BEST GELEZEN