Update

Onder welke steen lag je Es?! De wereld is ondertussen al een paar keer bijna vergaan, ik noem kerst en oud & nieuw, en je was er niet om ons op de hoogte te houden. Ik snap het maar geloof me ik was zelf even bijna aan het vergaan dus ik had wat beters te doen dan schrijven. Eigenlijk had ik niets beters te doen, ik had er simpelweg de kracht niet voor.

Ik heb weken om 10/11 uur in m’n bed gelegen. Weken willen mollen. Ik ben zelfs een paar dagen ziek thuis geweest omdat de koek op was. Ik had dan wel geen angstaanvallen van hyperventilatie of iets maar toch gaf alles aan dat de koek op was. Grappige is, net wat je grappig noemt, dat ik de enige was die ervan opkeek en vrienden en familie er nog net niet op aan het wachten waren. Hoe wisten je vrienden en familie ervan, nou ik heb het verteld. Kort en bondig want anders beginnen we te janken en daar was ik wel een beetje klaar mee. Was misschien wel handig als mensen op de hoogte waren van m’n instabiele dan wel labiele ik.

Dus ik vertelde het mensen, want dat leek me handig. Handig om er open over te zijn want dan hoor je dus dat je er niet alleen in bent. Dat als je aan een tafel staat er nog wel meer mensen zijn die door een zelfde situatie gaan, waarbij de koek ff op was/is. Wat blijkt, die verrekte millenials willen alles high on life. ALLES. Perfecte carrière, perfect sociaal leven en bovenal een gewoon heel perfect leven an sich. Maar het leven gaat niet altijd over rozen dus dat moet ik maar accepteren. Dus vet veel gas terug nemen, wat dus best lastig is blijkt. Maar de aanhouder wint en het werpt vanzelf z’n vruchten af.

Dagen gaan up en down, ene dag is fantastisch de andere helemaal ruk. Maar het rukke is minder dan het fantastische dus dat is FABULEUS. Ik begin weer minder geld uit te geven, dat is een mooi puntje want ga ik slecht dan gaat het geld er gigantisch hard uit. Geluk kopen had ik op dat moment als tattoo kunnen zetten.

Maar het allerleukste vind ik dat ik weer zin heb om te schrijven. Schrijven over god knows what. Dat is dus het beste teken dat het weer beter gaat want het laatste bericht stamt uit november vorig jaar. VORIG JAAR.

Het kost tijd. Maar eerlijk, alles kost tijd.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN