Bomen op de weg

bomen

Wanneer je altijd al bomen op de weg ziet voordat ze überhaupt zijn geplaatst. Ik ben er zo eentje die al een bos ziet voordat er ook maar één boom staat. Ik heb m’n laatste adem al geslagen voordat het drama nog moet gebeuren. Ik heb m’n toets niet gehaald voordat ik m’n toets heb gemaakt. Het regent m’n hele vakantie als de weerapp een beetje bewolking aangeeft. M’n geld is al op voordat ik iets heb uitgegeven, oké dat is misschien wel een fact maar dat terzijde. M’n nieuwe jurk wordt niet meer schoon ook al is hij nog niet eens gewassen. Ik sta in de langste file van het jaar als ik maar een mini stukje langzaam moet rijden.

Nu ligt het misschien aan de stand van de sterren en shizzle want scorpio’s schijnen hier meer last van te hebben. Maar voor het geval je hier niet in gelooft en het klink klare onzin vind je kunt hier als vissen ook natuurlijk ook gewoon last van hebben. Nu houd ik weer op met het astrologisch gedoe. Bomen op de weg zien ook al staan ze er niet is ronduit vervelend. Het belemmerd zo nu en dan toch echt wat plezier en  bovenal geeft het stress. Stress is no good babes. Echt no good. Voorkomen is dus altijd beter dan genezen. Dus hierbij tips van de master bomen op de weg zien herself.

Allereerst face the fact, je ziet die bomen terwijl ze er niet zijn. Stap 1 is echt altijd uit de ontkenning komen. Want die vlek gaat echt wel uit je kleding, je leeft echt nog wel een paar jaar en die regen zal ook echt wel mee vallen op vakantie. Dus accepteer dat je de bomen ziet.

Probeer vervolgens op het moment dat je die bomen ziet even te relativeren. Oké, er is nog niets gebeurd er zijn ook geen tekenen dat het fout gaat. Het zit in m’n hoofd. Je hoofd doet zo, je weet dat het niet zo is. Oké, door.

Oké, door. Gaat niet zo makkelijk kan ik uit eigen ervaring vertellen. Dus als dat nu niet lukt, ga ff lekker drama’en (dit woord is bij deze een woord). Maar op een geven moment moet je ook het moment kiezen om daar mee te stoppen. Omstanders van dit tafereel kunnen echt gek van je worden. Echt waar, dus houd op een zeker moment gewoon op. Doe je het niet, zeg dan even sorry voor de omstanders. Zij moeten met je leven weet je wel. Beperk het drama’en vooral tot de inner circle, dit kun je mensen daarbuiten echt niet aandoen.

Maak het allemaal gewoon een beetje grappig. Dat je omstanders in deze staat met je te doen hebben is al zwaar genoeg. Maak er een paar grappen van en men kan het denk ik vast iets beteren handelen.

Meer tips heb ik eigenlijk niet, maar het onder ogen komen is toch wel echt de beste vind ik zelf. Dan ook al zit het in je hoofd in de knoop, je weet dan ook ergens dat het gewoon klink klare onzin is.

Hebben jullie nog meer tips, laat ze in de comments even weten.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN