Ik deed Kim K. haar tape-praktijken.

Bovenstaande is dus niet Kim Kardashian maar een replica van mij met getapete boobs. Ik had een feestje waar een heerlijke jurk bij aanging maar waar geen BH onder aan kan. Of het kan natuurlijk wel zonder BH maar om nou te zeggen dat de boel dan lekker fier overeind staat kan ik niet zeggen. Vanaf een bepaalde cupmaat werkt zwaartekracht wel degelijk mee.

Dus het werd tapen, want jurk moest aan, er was niet echt tijd om een plakBH aan te schaffen en schilderstape heeft iedereen. Dus ik de schuur in, vond 5 rollen… verschillende diktes en kleur en je snapt, je moet minstens 2 verschillende soorten hebben. Maar niet alle 5 de rollen zijn geschikt voor tape-sessies. Paars plakt bijvoorbeeld niet en een dikkere breedte is aan te raden, heb je namelijk iets minder nodig.

Dus moeders ging de stroken tape klaarleggen en aan mij de schone taak om ze aan te brengen. Dus lekker tapingzzz en buiten dat het niet heel comfortabel is, werkt die shit wel gewoon. Alles was fantastisch tot ik m’n jurk aantrok. Het tape was overal zichtbaar en had ik net zo goed een f*cking BH kunnen aantrekken. Maar gelukkig kun je gaan knippen en is al het zichtbare verdwenen als sneeuw voor de zon.

Dus ik die jurk die ik aan MOEST aan, je weet hoe dat met vrouwen gaat en de avond kon starten. Hele avond, ook na een wijngaard aan wijn, voelde ik tape. Tot een zeker punt in een shoarmatent hield ik het vol en heb ik geshined in DE jurk. Maar als je in een shoarmatent komt na middernacht heb je sowieso wel een zeker punt bereikt. Daar in die shoarma tent heb ik mezelf bevrijd van het tape.

Maar lieve Kimmie was er bij die belachelijk goede foto dus wel wat vergeten bij te zetten. Ze had er namelijk niet had er niet bijgezet dat ik op m’n precious boobs bloeduitstortingen kreeg, het waren kleine maar een bloeduitstorting is een bloeduitstorting. Die voel ik dus 3 dagen na dato nog en dat is allemaal wat minder chill. Ik klaag niet want het doet geen pijn maar ik voel het wel.

Nu hoor ik menig mens denken, Es waarom doe je dan ook schilderstape op je lichaam?! Daar is het niet voor gemaakt. Dat is het ook niet maar zoals ik altijd zeg: fashion before comfort. Dat breekt dus alle wetten. Ook al is het er niet voor gemaakt soms als er geen andere opties zijn dan moet je wel en nee een andere jurk was geen optie.

Ik raad opzich wel aan om dit niet wekelijks te doen maar voor als een plakBH (die ik dus niet heb) zelfs zichtbaar is werkt deze shit wel. Ik zal niet zeggen dat het allemaal fun and games is maar wat is dat wel. Dus geen dank voor het testen, ik doe het graag voor jullie.

Mochten jullie dit nu leuk vinden en dit vaker willen, laat even weten wat er nog meer getest kan worden.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord

Quote of the week

BEST GELEZEN