Back on track bitchezzz

In mei liet ik al een video-bericht achter op m’n Facebookpagina dat ik tijdelijk even niet zou bloggen. Ik moest een scriptie inleveren wat mij tien jaar van m’n leven ging kosten en moest daar stukjes tikken even voor laten, in juni zou ik weer terug zijn. Nu is het op de valreep nog net juni en ik ben terug. Iets later in juni dan gehoopt, want ik moest met m’n derriere op het strand liggen op Kreta en hield mij voornamelijk met de volgende maaltijd bezig en m’n volgende drankje, zoals te zien is op de foto.

Maar buiten vakantie vieren waren er ook wat problemen met m’n server/host waardoor mijn website RETE traag was. Gelukkig heb ik een lievelingsoom met een bedrijf in software en websites: Dawesta, die me daarmee uit de brand heeft geholpen dus ik ben niet alleen terug maar ook vier keer sneller. Kon overigens ook snel, want het duurde gemiddeld zo’n honderdduizend seconden voordat een pagina was geladen. Tijd is geld mensen, dus dit is fantastisch en jullie hoeven niet twintig rondjes om de computer te lopen voordat een pagina is geladen.

Daarbij is niets zo veranderlijk als de vrouw en wilde ik nog een paar aanpassingen doen aan de overzichtspagina’s want die vond ik niet zo mooi meer. Kleine aanpassingen maar die waren makkelijker te doen met een super sonisch snelle website. De aanpassingen zijn gedaan en mijn hoofd stroomt weer over van inspiratione.

Dus er komt weer nieuwe content, ik heb zowaar al een lijst klaar liggen. Ik ga proberen elke dinsdag en vrijdag wat online te gooien en misschien als er meer te melden is komen er tussen die dagen ook nog gezellige schrijfsels online. Mochten jullie ergens meer over willen lezen, laat je vooral even horen in de comments.

Kortom, ik ben terug met wat aanpassingen, sneller en meer inspiratione. Eigenlijk alleen maar goed nieuws voor jullie.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN