Hair Everywhere

Oké, bovenstaande foto brengt me gelijk op het onderwerp waar we het over gaan hebben. HAAR.

Elke maand lig ik met de bienen wijd bij de allerleukste waxsalon van Nederland. Check hier maar even, Castricum is de place to be namelijk. Lekkere binnenkomer wel hè, dacht ik ook. Al was de openingsfoto al een binnenkomer op zich. Maar ik heb wel jullie aandacht.

Zo nu en dan zie ik van die trendberichten voorbij komen dat het weer helemaal hip en happening is om al het haar te laten staan. Bij je puni, oksels en benen. No hard feelings maar ik vind me daar toch een partijtje wat van. Ik vind het tien keer niets.

Dit is niet van de laatste tijd. Ik schijn al sinds kleins af aan te gillen als ik haar bij vrouwen zag. ‘Ieeeeuw mam, dat is vies dat haar.’ Thanks for the public humiliation dochterlief, moet m’n moeder hebben gedacht hebben. Als m’n moeder dan uitlegde dat ik ook haar ging krijgen later zei ik heel cooltjes: ‘Nee hoor mam, ik niet.’ Dus de natuur deed zijn werk en ook ik kreeg haar zoals elk mens. Ranzig stuk is het nu al trouwens. Maar back to business. Het scheermes werd m’n beste vriendin, het moest weg. ALLEMAAL.

Het scheermes was tot mijn zestiende m’n vriendin nummer 1. (Jeeee-zus ik word echt al oud.) Ik ging op vakantie naar het mooie Italië met lievelings en wilde wel eens een waxbeurtje ondergaan. Vriendin L. kende wel iemand met een waxsalon dus een afspraak gemaakt. Weekje later stonden de vijf gezusters met een fles prosecco onder de arm op de stoep en ging N. ons verlossen van het overtollige haar. Gierend van de lach lag ik op de pijnbank. Kwartier later was ik weer klaar en ging de volgende.

Er volgde een scheerloze vakantie en ever since kom ik bij de Waxsalon. Elke maand een kwartier tot half uurtje voor me, myself en I. We bespreken even het leven of het goed of slecht gaat en dat we eigenlijk best tevree zijn. In de toekomst mag het van mij allemaal gelaserd worden zodat ik er nooit meer omkijken naar heb. Maar hè een mens moet wat te dromen hebben. Step by step. Daar moet ik nog even voor sparen.

Maar even terug naar die trend, de mogelijkheden moge nu wel duidelijk zijn. Het strandseizoen komt eraan en dan is alles zo lekker zichtbaar. Dus als we het allemaal nou op z’n minst even de boel bijhouden, ben ik blij. Ga weg hoor met die trend dat het allemaal in vrijheid blijheid moet groeien. #kappendiehandel

*Dit is trouwens gewoon voor de leuk, geen sponsoring komt d’r aan te pas.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN