Auto irritaties

me an my car

Bovenstaande is dus een auto die ik in de toekomst zou willen hebben.

Ik heb deze week een hoop auto’s gezien. Ik legde om precies te zijn deze week 1093 km op de weg af en heb me toch een partij irritaties opgedaan. Mijn gute, je komt wat gevaren op de weg tegen. I’m obviously not one of them. De irritaties stapelden zichzelf aardig op naarmate de week vorderde. Of dat aan de hoeveelheid uren in de auto lagen laat ik in het midden.

Hier mijn ultieme auto irritaties op een rij:

  1. Uiteraard begin ik met de Xenonlichten. Geen uitleg nodig. Wil je die wel, lees dit stukje even. Up to the next one.
  2. Vrachtwagens die inhalen. De vrachtwagen gaat 1 kilometer harder dan z’n voorgaande vrachtwagen en knallen hem hoppa met 90 km/uur naar de linkerbaan waar de rest 130 km/uur rijd. Drives me crazy. Maar er zal een uitleg voor zijn, dus chauffeurs laat van je horen in de comments.
  3. Auto’s die tijdens een file tot het ALLER-laatste moment wachten met ritsen. Ik begrijp dat je graag vooraan ertussen wilt en zo min mogelijk file wilt. Gelukkig wilt de rest van de 10 km durende file dat ook en zijn er al 100 auto’s geweest die een gat tussen de auto’s heeft gelaten toen daar ruimte voor was zodat JIJ er tussen kon. Deed je niet en nu prop je hem er gevaarlijk tussen. Sidenote, ik laat ze er nooit tussen als ze zolang wachten met ritsen in een file. Ik geef je een kans om ertussen te gaan, pak je hem niet dan ken je het shaken.
  4. I FUCKING HATE IT. Excuzes moi voor het taalgebruik. Ik heb het dan niet over de files vanwege een ongeluk want ja, weinig aan te doen. Ik heb het wel over spookfiles, files die uit het niets ontstaan en ook zomaar weer over zijn. Dit fenomeen ontstaat doordat er mensen in hun ankers gaan en de rest nog meer moet remmen.
  5. Het gebruik van richtingaanwijzer, of eigenlijk het gebrek daaraan. Die auto’s die ineens, patsboem, ertussen wordt gepropt. De richtingaanwijzers zijn er niet voor niets. Use them.
  6. Weer een dingetje met invoegen. Maar dudee, comee onnn. Ik snij jou ook niet af.
  7. 80 km/uur op de linkerbaan rijden op een 130 km/uur weg. Doesn’t need any explanation.
  8. Last but not least. Rechterbaan proberen in te halen. Als ik harder had gekund dan 100 km/uur op een 130 km/uur snelweg had ik het wel gedaan. Nu rijd je naast me maar kom je klem achter een vrachtwagen omdat er geen ruimte voor je was. Klasse en stijl hoor met je pooierwagen.

Zo ik ben het kwijt. Kan ik vanmiddag weer zen in de auto stappen om 137 km af te leggen.

P.S. Wil je nog even lachen over hoe erg ik geniet van files… Kijk de onderstaande filmpjes even. Jou dag moet weer goed zijn nu.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN