Working at the carwash

Er kwam een herinnering binnen dat ik al 3 jaar mijn rijbewijs heb. Fissa wel. Heb ondertussen al heel wat kilometers erop zitten. Al heel wat hysterische ervaringen, bijna dood gereden door een Franse stoere man. Mooie herinneringen zoals lekker ghetto mac eten in de auto met billenshakemuziek. Veel verschillende karretjes gehad, alleen de Ka schade aangebracht. (Sorry mam.) Maar gister gaf ik de Ka een special treat, carwash. Ik was nog nooit in een carwash geweest. Wij maken altijd zelf de auto schoon vandaar.

De carwash is dus fucking eng. Ik ben niet claustrofobisch aangelegd maar voor het eerst in mijn 21-jarige leven bekroop mij een claustrofobisch gevoel. Oké, dit kwam misschien door mijn eigen stommiteiten. Nu ben ik zo nu en dan een beetje craycray, dus waarschijnlijk is het allemaal niet zo eng. Ik ben dus niet zo snel bang, dat dat even duidelijk is. De laatste keer dat ik me zo voelde was er windkracht 8, misschien overdrijf ik iets, maar het gaat even om het gevoel en stond ik op 25 meter hoogte in een hoogwerker die alle kanten opging.

Maar ik zal nog even wat toelichting geven op het carwash avontuur. Ik was dus helemaal in het begin nog in de veronderstelling was dat ik er zelf doorheen moest rijden. WHAT WAS I THINKING. Nu denk je vast, die hele carwash is toch nog geen 100 meter, wat zit je nou met je helemaal in het begin. Dat klopt hij is 50 meter, maar ook bij 50 meter heb je een begin en een eind. Ook relaties van 3 maanden gaan uit en ook dat kan janken worden. Dus nu niet zo doen over 50 meter.

Maar afijn ik dwaal weer gigantisch af naar relaties van 3 maanden wat hier echt niets mee te maken heeft. Ik dacht dus in het begin dat ik zelf moest driven door de carwash en belandde een enorme hoeveelheid wit schuim op Ka. Ik dacht dat ik out ging. Ik kon alleen maar denken ik wil hier uit. NU. Dus ik bleef ademhalen en ik ging niet dood. Maar u raad het allemaal, de hele carwash werd stilgezet voor Ka en Es. Ik stond verkeerd, nog meer paniek. Enige geruststellende was dat ik wist dat ik eruit kon als het moest. Ik heb vervolgens de 50 meter een stuk rustiger in zijn vrij doorgebracht en ben er veilig uitgekomen.

Ik denk dat de volgende keer ik gewoon weer met de hand en sop aan de gang ga want dit was echt een traumatische ervaring. Gelukkig zal Ka er wel lekker van hebben genoten. Als iemand zich geroepen voelt om met mij therapie te geven naar aanleiding van deze trauma of als er een paar mannen zijn die Ka even special treat willen geven á la Grease. Laat het even weten.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN