Dateleed dat Tinder Social heet

Over Tinder heb ik me al eens vol over laten gaan maar Tinder breid uit. Er zijn nieuwe functies en het is om te gieren. De functie heet Tinder Social. Je kunt met je favo personen in een groep gaan en dan andere groepen gaan swipen. Dus een beetje sharing is caring. Het is nu nog meer koehandel dan dat het al was. Jullie dachten dat Tinder dateleed was dan heb je nog niet op Tinder Social gezeten.

Als we het namelijk over koehandel hebben dan is Tinder Social daar namelijk een synoniem van. Als er namelijk een match is met een andere groep dan begint het koehandelen. De mannen begonnen bij ons meestal met het gesprek. Gesprek is misschien niet helemaal het goede woord. Het bericht begon meestal met ik ga voor nummer 1 of dips op nummer 1 . Recht voor zijn raap daar houden wij vrouwen van. Maar onbeschoft waren ze ook hoor, maak een vrouw voor crackslet uit en ze zijn klaar.

Je kunt je favo’s ook goed voor schut zetten en daar werd gebruik van gemaakt. Ik citeer:

‘Hoi! Mijn vriendin Esli moet nodig aan de man en dit leek mij een goede manier om tussen beide partijen te bemiddelen.’

Hier heb je vrienden voor hoor jongens. Ik houd nog steeds van d’r. Wij gingen stuk. De mannen iets minder. Maar kleinigheidje houd je.

Maar de daadwerkelijke functie waarvoor Tinder Social bedoeld is ben ik nog niet helemaal uit. Misschien een goede manier om je vriendin te koppelen aan een hete vent. Niet zo efficiënt denk ik want als je bedenkt dat denk ik 95% op Tinder zit voor seks dan gaat dat niet zo effectief zijn.* Dan zou je dus nog wel op Tinder Social kunnen gaan als je dringend opzoek bent naar een trio, kwartet of orgie. Of je het gaat vinden weet ik niet maar een gokje kun je altijd wagen.

Na een kleine research op het wereld wijde web kom ik erachter dat het bedoeld is om mensen te ontmoeten die je kan meeten tijden het uitgaan. Nou Tinder, ik denk dat het uiteindelijk het meest wordt gebruikt voor koehandel. Gewoon samen met je vrienden of vriendinnen een avondje op de bank swipen en judgen met een glas wijn in je hand.

*Geen cijfers gebaseerd op onderzoek maar op mijn eigen idee.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een reactie

Quote of the week

BEST GELEZEN