Even over die bh-loze trend

kim k

Regelmatig heb ik een glas gevuld met wijn in mijn hand of het nu rood, wit of rosé is maakt mij niet uit. Ligt een beetje aan m’n stemming en de gelegenheid. Stresswijntjes om een uur of 8 ’s avonds zijn bijvoorbeeld altijd rood. Nu begin ik over die stresswijntjes omdat ik nogal wat stress heb gehad de weken. Iets met stresskip zijn.

Deze trend vind ik dus echt tien keer niets. Of even genuanceerder ik vind het niets bij een groot deel van de bevolking. Even ter verduidelijking: Ik heb het dan niet over een bh-loze dag omdat je een loei strakke jurk aantrekt met een open rug of een diepe decolleté hebt tot je enkels waar een bh echt uit den boze is en dus mag gaan tapen om de boel op z’n plek te houden. Niemand zei dat het leuk ging worden. Applaus voor Kim K die kwam met het idee om tape te gebruiken. Maar terug naar de trend. Ik heb het over een casual Friday waar er een blouse of coltrui zonder bh wordt gedragen.  Free the nipple en waar er bij een zuchtje wind zichtbaar is dat het nogal koud is. (Ik snap als mannen hier wel fan van zijn.) Bij een cup A kan dit af en toe best, maar effect van kou is dan net zo groot. Alleen hangt het dan niet zo dus staat het gewoon keurig recht overeind en dus kan het dan af en toe best.

Aan de bh-loze trend doen dus niet alleen de maiden en ladies met cup A mee. Maakt allemaal niet uit hoe groot de boezem is. Het is de trend dus we doen ALLEMAAL mee. Gooi ze eruit meid, free the boobs. Heb je cup G, lekker laten hangen meid. Staat u enig. Je kunt er iemand mee neerknuppelen als je rent maar hè, trend is trend.

Onder mijn vriendinnen zijn de hoeveelheid borsten nogal verdeeld. Het gaat zeg maar van een cup A naar een cup F en alles wat dat daar tussen zit. Je hebt wat je hebt en daarmee basta. Uitzondering op de regel, je kunt uiteraard altijd een paar nieuwe kopen of een enorme push-up halen. Bij een gekochte boezem kun je wel weer mee met deze trend want welke cup je ook hebt; ze staan recht overeind. #voordeel #kopenkopenkopen

Maar de bh is niet alleen als mooi ding gemaakt. De bh is bovenal gemaakt als een houder voor je boezem. Zodat het allemaal een beetje gelift wordt, dat het een beetje ondersteund wordt, dat je geen hernia hebt omdat je gezegend bent met een wat vollere boezem.

Dat je met elke trend maar mee gaat doen kan gewoon niet. Ik herhaal het gaat gewoon niet. Je denkt toch niet dat ik kanariegeel ga dragen in de winter omdat het de trend is. Ik kan namelijk met m’n witte huidje, als dit trouwens racistisch is, ik bedoel het niet zo, helemaal niet hebben. Ik kleur er van weg en ben dus echt niet om aan te gluren met kanariegeel. Dus pak lekker de trends mee die je goed kan hebben en laat de rest lekker naast je liggen. Sommige dingen moet je gewoon niet willen. Voor IEDERS bestwil.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Related stories

Geef een antwoord

Quote of the week

BEST GELEZEN